top of page
  • Writer's pictureTasos Xenakis

Φέτος το καλοκαίρι #pamesamothraki

Updated: Apr 15, 2021

Για ήσυχες διακοπές σε νησί το 2021, προτίμησε τη Σαμοθράκη. Το νησί του Βορείου Αιγαίου ξεχωρίζει για τα ανέγγιχτα τοπία του

και την αίσθηση απόλυτης ελευθερίας που αποπνέει. Στις διακοπές σου στη Σαμοθράκη θα κολυμπήσεις σε άγριες παραλίες και θα γίνεις ένα με τη φύση στις ξακουστές βάθρες. Υπάρχουν πάνω από 100 φυσικές πισίνες στη Σαμοθράκη, με πιο γνωστές αυτές της Γριάς Βάθρας και του Φονιά.




Όσο για δραστηριότητες, ετοιμάσου για εξερεύνηση και περιπέτεια! Μπορείς να δοκιμάσεις αναρρίχηση στους εντυπωσιακούς βράχους, να ακολουθήσεις αρχαία μονοπάτια και να ανακαλύψεις κρυφές ακτές με καραβάκι. Επιπλέον, προτείνουμε να επισκεφτείς το Ιερό των Μεγάλων Θεών, αλλά και τους πύργους του νησιού. Ζήσε την εμπειρία ενός αυθεντικού πανηγυριού, δοκίμασε κατσικάκι και σιροπιαστό χασλαμά, και επισκέψου γραφικά χωριά. Ο καλύτερος τρόπος να πας στη Σαμοθράκη το 2021 είναι με πλοίο από την Αλεξανδρούπολη. Το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη είναι διαθέσιμο όλο το χρόνο. Η γραμμή εξυπηρετείται από τη Zante Ferries και το ταξίδι διαρκεί γύρω στις 2 ώρες.




68 views0 comments
bottom of page